sobota 17. září 2011

Evolta robot, aby se v triatlonu Ironman, dobývat kurz za týden

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:
Panasonic je malý na baterie bot, které by mohly, Evolta, si získal pozornost několikrát za ta léta. Je to už vylezla z Velkého kaňonu a šel 500 km od Tokia do Kjóta , ale zřejmě ani stačilo, aby to dokázal, a pravda, jeho jmenovec baterií bojovnost. Tentokrát Panasonic uvedení tří robotů přes triatlonu Ironman na Havaji, a mám týden na 2,4 mil plavání, kolo 112, a běh 26,2 mil maratonu. Na rozdíl od meatbags provozu závodu, kteří denně až do konce, roboti se za týden - i když bude dělat svou práci 24 hodin denně, ale jen při přerušení dobít své tři AA baterie. Zaujalo? Závod začíná 23. října, takže je dost času se dívat na přiměřeně dramatické videa vysvětlující výzvou triumvirát malých triatlonistů po přestávce.

Pokračovat ve čtení Evolta robot, aby se v triatlonu Ironman, dobývat kurz za týden

Evolta robot, aby se v triatlonu Ironman, podmanit si kurz v týdnu původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Příspěvek Huffington | zdroj Panasonic | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat