sobota 17. září 2011

Windows 8 na notebooku do hloubky náhled (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/windows-8-on-a-laptop-in-depth-preview-video/:
Méně než 24 hodin poté, co šel žít na stránky společnosti Microsoft, Steve Ballmer hlásil neuvěřitelných 500.000 stažení Windows 8 Developer Preview. To je půl milionu kopií, ne-li dychtiví fanoušci Windows. No, můžete počítat s námi mezi nimi. I když jsme byli léčeni některých soukromých rukou, na čas se tablet optimalizovaný pro OS, jsme neměli až doposud měli možnost používat na notebooku - např. výpočetní prostředí, ve kterém trávíme většinu času , a ten, kde jsme většinou zvyklí vídat Windows, a to zejména.

Za poslední tři dny jsme dělali právě to: seznámení s Windows 8 pomocí dobrého 'ol myši a klávesnice combo. A i když to může vypadat takto jako redundantní prohlášení (?, Co novější verze Windows nebyl ubytován kurzor), Win 8 je zvláštní plemeno - je to první verze operačního systému, na kterém prst vstup nebyl nápad, ale první třídy občana. Je jasné, že tentokrát je Windows optimalizovaný jak pro dotek, ale museli jsme přemýšlet, jestli to Windows Mobile, inspirovaný UI by představoval strmý průběh učení, pokud by v cestě, zatímco jsme se snažili jít o obchod jako obvykle. Tak jak to, že práce se pro nás? Stačí říct, že nejsme v Kansasu, takže najít svou nejpohodlnější křeslo a setkat se s námi po přestávce - máme-oh tak mnoho detailů proniknout na.

Pokračovat ve čtení Windows 8 na notebooku do hloubky náhled (video)

Windows 8 na notebooku do hloubky náhled (video) původně objevila na Engadget na Pá. 16 září 2011 17:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink |

Žádné komentáře:

Okomentovat