sobota 17. září 2011

4G Samsung Galaxy S II X přichází na Telus, stále stejně jako dřív herkulovský

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/4g-samsung-galaxy-s-ii-x-coming-to-telus-still-as-herculean-as/:
Vypadá to, že Samsung Hercules jméno nebude žít v hanbě mobil, po všem. Kanadský nosič Telus je nyní druhý (a poslední), společnost zbavit řeckého boha vlastnictví ve prospěch tradičních Galaxy S II přezdívku - i když s jeho vlastní jedinečnou twist, samozřejmě. Společnost má oficiální stránky pro nadcházející vlajkovou loď, přezdívaná "4G Samsung Galaxy S II X." Diskuse o sousto, ne? Zařízení zrcátka T-Mobile verze spíše úzce, zlepšení na původní model s 4,5-palcový AMOLED displej Plus, HSPA + rychlostí stahování až 42Mbps a - Tady to začíná být zajímavé - 1.5GHz dual-core CPU. Jsme stále nejistý výrobce čipů je odpovědná za podporu 4G AWS radio, ale za své peníze na Qualcomm APQ8060. Stále frustrující, "coming soon", je připojen na stránku, která se zdá být docela běžnou praxí u nových telefonů v poslední době, bez ohledu na to, si představit dost lidí bude ochotna odpustit a zapomenout, jakmile jejich budoucí hračky rozhodne se ukázat.

4G Samsung Galaxy S II X přichází na Telus, ještě jako olbřímí jako vždy původně objevila na Engadget na Pá. 16 září 2011 21:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Telus | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat