sobota 17. září 2011

Zpět do našeho pravidelného pořadu: Posterous zvyšuje 5 milionů dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RPDYoF2YcqI/:
Screen Shot 2011-09-16 at 4.19.04 PM

Um, oh Ahoj kluci, co se děje? Nic moc více než na mé straně, kromě toho, že bych opravdu rád kolu stravy. Také jsem slyšel, že vznikající aplikace pro sdílení fotografií rozená blogování platformy Posterous zvyšuje nějaké peníze. Tak jo, že to, co se děje tady v mém krku TC HQ.

Chew na to, pokud jste v náladě pro některé skutečné tech novinky, jednoduchý servis a blogů Tumblr konkurentem právě zvednutý $ 5 milionů řady B dle různých zdrojů. Podílet se na kole bude Redpoint Ventures , nováček Jafco Ventures a stávající anděly.

V pondělí Posterous předělal celou produktovou a soustředit se kolem Posterous prostory, které - ve stejném duchu jako kruhy Google - umožňuje uživatelům vybrat, které sdílejí konkrétní obsah se. Dosud Produkt má smíšenou odezvu od uživatelů.

Prostě budu předpokládat, že Posterous budou používat peníze na zvýšení jeho technický tým, protože to je to, co jsem obvykle psát každý den v těchto věcech. Tato nová finanční prostředky je kromě dalších 5,14 milionu dolarů v zárodku, anděl a řada financování Y Combinator , SV Anděl , Malá kapitál , Brian Pokorný a další, takže společnosti celkové finanční prostředky k dnešnímu dni 10,14 milionů dolarů.

Myslím, že jsem mohl jít si, že dietní kolu nyní.


Společnost: Posterous
Financování: $ 5.14M

Posterous se vynořil z Y Combinator v létě roku 2008 jako inovativní společnost zaměřená na výrobu blogování jednoduché - tak jednoduché, jak poslat e-mail - a nyní má více než 15 milionů uživatelů měsíčně. Se zahájením Posterous prostory, společnost je přinášet jeho ochranná známka jednoduchost, aby pomohl lidem sdílet s intuitivním chytřejší kontrolu soukromí podělit se selektivně na různých platformách.

Žádné komentáře:

Okomentovat