sobota 17. září 2011

Rukavice Mix Master udržet ruce v teple, ovládání iPodu. Q-bert rukavice bez prstů stále MIA (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/mix-master-gloves-keep-your-hands-warm-control-your-ipod-q-ber/:
Burton Mix Master rukavice
Je tu spousta z možností pro udržení svého místa toasty, zatímco vy přečtete hudbu z vašeho iPhone nebo iPod, ale většina z nich stále ještě vyžadují, aby ryby zařízení z kapsy přeskočit skladbu, Audioslave, že tam vplížil. Burton rukavice Mix Master přeskočit všechny fyzické interakce, která drží nesmysly bezdrátové dálkové ovládání na zadní straně jedné z rukavic. Stačí zapojit malý dongle do iDevice a páry s hudbou, ovládání ruční nošení. Samozřejmě, pokud si nejste mimořádně líný typ, můžete ušít jen pár centů v hodnotě vodivých nití do jakéhokoli standardního rukavice a vyhnout se vykašlávání 160 dolarů za Mix Masters. Pokud jste zvědaví i nadále existuje video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Rukavice Mix Master udržet ruce v teple, ovládání iPodu. Q-bert rukavice bez prstů stále MIA (video)

Rukavice Mix Master udržet ruce v teple, ovládání iPodu. Q-bert rukavice bez prstů stále MIA (video) původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 05:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Red Ferret | zdroj Burton | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat