sobota 17. září 2011

"Koncem roku 2011 iMac" update může být bezprostřední

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jRN0_eRPvx0/a-late-2011-imac-update-may-be-imminent.ars:

Zde je zvláštní detail Všimli jsme si, přičemž se blíže podívat na Apple Knowledge Base v článku vysvětluje, jak je možné použití více monitorů, nebo nelze připojit na stávající Mac. To uvádí i "v polovině roku 2011" a "koncem roku 2011" verze Thunderbolt vybavené iMac. Pokud je nám známo, nicméně Apple nebyl propuštěn, nebo dokonce oznámil, iMac na konci roku 2011, což naznačuje, že takové prohlášení by mohlo být hned za rohem.

Jaký potenciál iMac aktualizace by mohlo zahrnovat V tuto chvíli je těžké říci. Apple mohl narazit souladu s procesory Sandy Bridge, podobně jako se to očekává, že se pro MacBook Pro v příštích několika týdnech. Ale zdá se pravděpodobné, Apple by mohl být vzhledem k použití nadcházející šestijádrových procesorů Sandy Bridge E , které jsou kritizované být propuštěn zhruba v polovině listopadu.

Sandy Bridge E procesory se čtyřmi nebo šesti jádry hyper závity varianty stávajících procesorů Sandy Bridge. Hlavní výhody řady E jsou taktovací frekvence, které dosahují téměř 4GHz turbo režimu, větší L3 cache a čtyřkanálový paměťový řadič, který by nabídl možnost klást větší RAM do iMac. Jeho doprovodné X79 chipset podporuje 2x16 až 4x8 PCI Express grafiky a Intel Rapid Storage Technology RAID řadič.

Apple může mít tvrdý čas šprtání všechna ta síla do iMac je all-in-One šasi, ačkoli. Čip má TDP 130W a na maxes používá volitelné closed-loop systém vodního chlazení . Přesto může člověk sen, není to?

UPDATE: Takže, naši přátelé na Macworld a MacRumors poznamenat, že Apple zřejmě odkazuje na vzdělání pouze 21,5 "iMac jako " koncem roku 2011 ", ale to není jsou vybaveny bleskem port, takže by neměl být kompatibilní se všemi. Thunderbolt displeje, natož dva. (Upřímně řečeno, nebyli bychom za srpen "pozdě" v roce, a to buď.)

Protože nevíme, co si o chybě a je pátek večer, we're jen tak zpátky do našeho šestijádrový iMac sny.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat