středa 27. července 2011

AHAlife zvyšuje $ 6 m do vikářem a prodávat těžko Produkty z celého světa

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tdwkMAHqveY/:

AHAlife , e-commerce místo pro tvrdý-k-najít a exkluzivní produkty luxusní životní styl, se zvýšil 6 milionů amerických dolarů na financování pod vedením DCM FirstMark kapitálu se podílejí na kole. Tím se dostáváme AHAlife celkových finančních prostředků na 9 milionů dolarů.

Jak jsme psali v našem hodnocení našich webových stránek, AHAlife představuje nový produkt den v úvodníku podobě prostřednictvím e-mail seznam, vypráví příběh o tom, jak byl výrobek vyroben, kdo dělal to, a odkud pochází a zároveň umožňuje i nákup produktu. Produkty rozpětí móda, jídlo, krása, cestování, doplňky, domova, tech, a cestovatelské zážitky.

Produkty sahají od ručně Crocodile iPad kryt na doplněk Stylish žárovky energeticky úsporné. čem je působivé místo, je směs obsahu, obchodu a Curation na platformě AHAlife je. Celebrity kurátorů na stránkách patří Tim Gunn, Wendi Murdoch, Donna Karan Daniel Boulud, Bobbi Brown, Petra Němcová, Foodspotting je Soraya Darabi, Cynthia Rowley, a Tina Brown.

Protože společnost zahájila svou stránku v září 2010, AHAlife rostla jeho účastnické základny téměř 10 krát. Nový kapitál bude použit pro kaplana více zboží, stavět se technologií a obsahu, a pro předplatitele pořízení.

Společnost:
AHALIFE.COM
Datum spuštění:
11/2009

AHAlife je obsah + obchodní cíl pro jedinečné luxusní výrobky z celého světa, které společně kurátor skupinou "tastemakers." Na stránkách naleznete novou ručně vybrané položky každého ...

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat