středa 27. července 2011

Drift Drift inovace představila kompaktní HD, ještě na své extrémní dovádění (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/drift-innovation-unveils-compact-drift-hd-still-up-for-your-ext/:
Fanoušek záznamu extrémní smrtící přetvoření, ale najít aktuální helmu kamera příliš zatraceně nepraktický? Drift je tvořivě s názvem Drift HD může slušet, protože firmy se podařilo nacpat 170-stupňové pole pohledu otočný objektiv / LCD combo od HD170 , na 25 procent menší balení. Devět megapixelovým rozlišením 1080p střelec má také houf přepracované kování, vyměnitelný objektiv a podporu pro 32GB microSD karty, což umožňuje, aby chuggin "Je-li menší kamery by jinak volal, že to skončí. Připojení feťáci také omdlít na zahrnutí mikro-HDMI a 2,5 mm vstup pro mikrofon. Nebyli jsme úplně zničený s HD170, ale 369 dolarů člověka může být, že změní naši mysl. Pokud jste touhou zjistit sami, Drift HD k dispozici 31. srpna, ale to nám laskavost a mějte oči na sněhu - bychom nechtěli byste skončit jako tenhle chlápek .

Pokračovat ve čtení Drift inovace představila kompaktní Drift HD, ještě na své extrémní dovádění (video)

Drift Drift inovace představila kompaktní HD, ještě na své extrémní dovádění (video) původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 00:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Drift inovace (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat