středa 27. července 2011

Ne. generálního ředitele odstraněny blogu jež by pomohly ukončit Oracle vs Google patent spor?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/sun-ceos-deleted-blog-post-to-help-end-oracle-vs-google-patent/:
Už jste někdy slyšeli o estoppel? Termín, bohužel, neznamená v žádném případě nové německé elektronické autobusové dopravy, ale je spíše soudní cestou sdělují firmám, "no backsies" na předchozí veřejná prohlášení. Mohlo by to také dokázat, že je další hřebík do patentového sporu Oracle rakve, by měl Google nejnovější Wayback stroj obrany vydržet. Díky internetu Never Say Die politiky z roku 2007 post, nedávno odstraněna tím, Oracle, od té doby Sun Microsystems CEO Jonathan Schwartz se vynořil, ve kterém nadšeně podpořil Android Java základny. Veřejné prohlášení, patří v souladu s výše uvedenou právní doktríně, mohly odporovat nového majitele Oracle tvrzení o porušení patentových práv. Bohužel pro obě strany, soudce William Alsup nezdá být příliš v pohodě pod obojku, když je údajně odstřelil každého za "žádat o Měsíc" a káral je "být rozumnější." Konečné rozhodnutí v této věci je ještě kus cesty pryč , ale mezitím se můžete vydat ke zdroji číst Schwartze usvědčující chvály pro sebe.

Ne. generálního ředitele odstraněny blogu jež by pomohly ukončit Oracle vs Google patent spor? původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 23:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wayback stroj , Groklaw | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat