středa 27. července 2011

AdSense pro obrázky rebrands Pixazza Jako Luminate, uvádí na trh platformu pro podnikové aplikace obrázku

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rAszsZxZ7iY/:

Pixazza, Google Ventures podporovaný tagování fotek služby, která byla v porovnání s "AdSense pro obrázky," je rebranding jako Luminate dnes, a debutující novou platformu pro in-image aplikace.

Jak jsme napsali v minulosti, Pixazza umožňuje účastníkům identifikovat, označit a zápas produkty nacházejí v on-line obrázky na svých stránkách a odkaz je zpět do inventáře sítě Pixazza inzerentů. Tato služba, kterou lze integrovat do webu přidáním jednoho řádku kódu, umožňuje zákazníkům prohlížet fotografie se objevila na webu a myši je odhalit informace a ceny o podobné výrobky, a pokud chcete, klikněte na koupit.

Prostřednictvím podnikové sítě vydavatelů, Pixazza nyní dosahuje více než 150 milionů unikátních uživatelů za měsíc, a je vidět rychlost 30 miliard image názory ročně. Pixazza v současnosti spolupracuje s více než 4000 vydavatelů, včetně US Weekly, Hearst a Digital Media Access Hollywood.

CEO Bob Lisbonne nám říká, že rebanding společnosti je snaha sdělit, že Luminate má vizi, aby každý obrázek interaktivní, nebo svítící. Součástí této vize je nad rámec e-commerce v angažmá v aplikaci, a pro poskytování dalších interakcí uvnitř obrazu. Lisbonne nám vysvětluje, že stejně jako telefony se vyvinul z hlasového volání do chytrých telefonů s aplikací, budou snímky brzy poskytne více interakcí než jen pohledy.

Takže když spotřebitel vidí Luminate ikony v rohu obrazu, znamená to, že obraz je interaktivní. Spotřebitelé mohou myši do obrázku a vybrat si z řady obrazových aplikací. Ta by mohla zahrnovat možnost sdílet obrázek nebo odkaz na Twitter, objevovat statistické údaje o své oblíbené sportovce, podívejte se, kde nakoupit podobné produkty která se objevila ve snímku, přístup k více informací o určité události, přečtěte si více obsahu na lidi nebo místa vystupoval v obraze, poslouchat hudbu nebo vidět film trailer vztahující se k image.

Společnosti, s aplikací bude probíhat několik kategorií, včetně obchodu, informace, sociální, organizační, reklama, navigace, veřejné služby a prezentaci. V současné době Luminate platforma nabízí aplikace, jako jsou Share Twitter, Facebook Sdílení a e-mail Sdílet aplikace, které poskytují spotřebitelům pravomoc vybrat, co chtějí, uvnitř obrazu a sdílet je s ostatními, informace o aplikaci tzv. komentář, který umožňuje vydavatelům, aby rychle a snadno tag jakékoliv místo v obrázku a přidat informace týkající se tohoto obrazu, obchodní aplikace zvané Výrobky, které umožňuje zákazníkům myší nad obrázek a pracovat s tagy na obrázek a reklamní aplikace, která nabízí účastníkům způsob, jak místo, r

Žádné komentáře:

Okomentovat