středa 27. července 2011

Microsoft obnovuje spojenectví s SUSE, hází 100 milionů dolarů v kapse změny na Linux

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/microsoft-renews-alliance-with-suse-throws-100-million-in-pock/:
Microsoft <3S SUSE
Microsoft a Linux se ne vždy měli nejpřátelštější z rapports , ale před několika lety, lidé v Redmondu rozhodli útulné až Novell a podnik zaměřený SUSE distro. Německá rameno společnost dokonce přál Tux šťastný 20. narozeniny minulý týden, v pokusu k dalšímu tání jejich notoricky chladný vztah. Nyní posádky Windows se rozhodli obnovit své partnerství s SUSE a zavázaly se k nákupu 100 milionů dolarů technická podpora zákazníkům společnosti Microsoft Enterprise, který také se stát být s operačním systémem Linux krabice jako součást jejich činnosti. Není to o tom přestat tvrdit, že open source operační systém v rozporu s několika jeho patentů , ale aspoň jsem se naučil, aby si spolu s se žalují navzájem do zapomnění ... Na rozdíl od některých jiných firem bychom mohli jméno . kašel . Podívejte se na plnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft obnovuje spojenectví s SUSE, hází 100 milionů dolarů v kapse změny na Linux

Microsoft obnovuje spojenectví s SUSE, hází 100 milionů dolarů v kapse změny na Linux původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 19:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat