středa 27. července 2011

Akamai vidí internet rychlostí stoupání, Asii dominuje širokopásmové závody ve zbrojení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/akamai-sees-internet-speeds-climb-asia-still-dominates-broadban/:
Průměrná rychlost širokopásmového připojení
Akamai na výroční zprávu o internetu zprávy je plná nejrůznějších zajímavých, ne-li hrozně překvapivé, kousky asi tak široká a úzkopásmové připojení po celém světě. Velké novinky? Celosvětovým průměrem rychlost připojení je vyskočil 23-procenta z minulého roku, do 2.1Mbps. Rychlosti v dobré ol 'US-za vzrostl 15 procent v průměru 5.3Mbps, ale stále živoří na 14. místo na seznamu zemí, nejrychlejší. Jak se dalo očekávat, Asii nadále dominuje rychlostní závod, s 61 městy v Japonsku jen dělat vrcholu 100 seznamu. Pokud chcete, nejrychlejší připojení státy nabídnout , budete muset hlavu pro San Jose a Riverside v CA nebo domov Wu (to je Staten Island pro ty z vás neznají), což remizoval s průměrným 7.8Mbps připojení. Podívejte se na PR po přestávce a klikněte na více rozsah odkaz ke stažení některé grafy.

Pokračovat ve čtení Akamai vidí internet rychlostí stoupání, Asii dominuje širokopásmové závody ve zbrojení

Akamai vidí internet rychlostí stoupání, Asii dominuje širokopásmové zbrojení původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 21:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat