středa 27. července 2011

Sprint Assurant Rozšířené Protection Pack chrání před odcizením a poškozením, a to aliterace

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/sprints-assurant-advanced-protection-pack-protects-against-thef/:
Jaká je cena klid, pokud jde o bezpečnost zbrusu novou EVO Zobrazit HTC 4G nebo Samsung Galaxy tab 10,1 ? Jak se 13 dolarů měsíčně zvuk? Tato cena se vám členství v ne-tak-exkluzivní Sprint Assurant Pokročilá ochrana klub Pack. Zahrnuty v ceně jsou zařízení lokátor, ochrana proti malwaru, vzdálené přihlášení pomoc, a výměny nebo opravy, musí kvalifikovaný netbook, notebook, nebo tablet trpí mechanické nebo elektrické problémy. Sprint také pomůže, jestli náhodou jeho poškození (tedy ne to, co se děje na obrázku nahoře), nebo si to ke ztrátě nebo odcizení - poslední tři se týkají 100 dolarů odpočitatelné, nicméně. Nikdo nikdy neřekl, ochrana že to bude levné.

Pokračovat ve čtení Sprint Assurant Rozšířené Protection Pack chrání před odcizením a poškozením, a to aliterace

Sprint Assurant Rozšířené Protection Pack chrání před odcizením a poškozením, a to aliterace původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 09:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat