středa 27. července 2011

Editorial: Apple oficiálně přes optické jednotky, pro lepší nebo horší

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:
Nelíbí se mi to. Ani jeden iota. Ale upřímně řečeno, to není moc důležité - Apple oficiálně hotové s optickou mechanikou, a neexistuje žádný důkaz, výrazněji než jasné, v polovině roku 2011 obnovit své mini Mac. V loňském roce, že box Bantam přišel s 699 dolarů cenovka, jiskra v jeho kroku, a osobnost, která by mohla okouzlit i ty nejotrlejší desktop majitele. V letošním roce 599 dolarů modelu objevila na mém prahu slibné stejný, ale místo toho se vydal znatelný pokles ve skutečné funkčnosti. Učenci argumentovali, že byste mohli řetěz USB SuperDrive nové mini a ušetřit 20 dolarů v procesu ve srovnání s loňským plošinu, ale spoléhat se na kabelové příslušenství jít ruku v ruce s krásou a jednoduchostí? Ne, a já jsem všechny důvody domnívat se, že Apple bude souhlasit.

Přes zřejmé -, že by spotřebitelé koupit mini snížit zátěž pouhé provozování spletité Desktop - Apple je pryč, a vytáhl to, co se stal základem v Mac i PC podobně. Po celá léta, kurzů, jsou standardní tarif, spinning CD, DVD, HD-DVD ( nicméně krátce ) a Blu-ray disky, nemluvě o několika dalších formátů , které neudělal moc si zaslouží zmínku. Ve srovnání s většinou vše ostatní v technologii vesmíru, pokusil-a-pravdivý optické mechaniky se podařilo postávat nad rámec toho, co je to tvůrce pravděpodobně měl na mysli, ale je to docela jasné, že 2011 je ODD, co 1998 byl pro disketovou jednotku . Alespoň v mysli jednoho Steven Jobs P..

Pokračovat ve čtení Editorial: Apple oficiálně přes optické jednotky, pro lepší nebo horší

Editorial: Apple oficiálně přes optické jednotky, pro lepší nebo horší původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat