středa 27. července 2011

Engadget přijde na své televizi Boxee, Roku, Yahoo a DivX začíná dnes

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/engadget-comes-to-your-tv-on-boxee-roku-yahoo-and-divx-startin/:
Pojďte všichni, nebo naopak můžete si zvykli na Engadget přístup přes prohlížeč, nebo některého z našich mobilních aplikací , od dnešního dne jsme připraveni vrátit se domů na další způsob: na vašem televizoru. Spuštění na Boxee, Roku, Yahoo! Widgets a DivX je nový AOL HD balíček, který obsahuje kanál plný naše videa připravena pro prohlížení na velkých obrazovkách. Tímto způsobem, když chcete kop se a vychutnejte si nové hands-na video, přehlídka Engadget nebo některý z našich dalších obsahu, je to jen tak daleko, jak dálkový ovladač, který je pravděpodobně také telefon, PC nebo tablet. Je tu spousta ještě přijít v budoucnosti - budeme přijít na to, v App obrazovky Grabs podání nástroj nějak - ale teď jsme rádi, že jsme oficiální výstup na některé z nejvíce široce dostupné připojení TV platformách venku . AOL HD aplikace se začne zobrazovat až dnes, podívejte se do galerie na několik screenshotů z nás se na každé z platforem.

Pokračovat ve čtení Engadget přijde na své televizi Boxee, Roku, Yahoo a DivX začíná dnes

Engadget přijde na své televizi Boxee, Roku, Yahoo a DivX začíná dnes původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 10:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj AOL HD | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat