středa 27. července 2011

Netflix dodává Mad Men v USA dnes CBS obsah v Kanadě a Latinské Americe později

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/netflix-adds-mad-men-in-the-us-today-cbs-content-in-canada-and/:
Nejsme si jistí, jak Don Draper by se prodalo o 60 procent zvýšení ceny na své nejoblíbenější balíček služeb, ale možná, že Netflix vedení může hádat po začít sledovat první čtyři roční Mad Men dnes na hodinky okamžitě. Netflix je Lionsgate dohoda bude mít opakování tekoucí letech, zatímco nové dohody s Mezinárodním CBS přináší programování - včetně Showtime se ukáže jako Dexter , které byly v poslední době strhl z USA Service Netflix - pro diváky v Kanadě (kdo už Mad mužů) a Latinské Americe (kde se zámkem cache telenovelas včera). Tato dohoda CBS se oddělit od svých (i non-exkluzivní ) projednává v USA, který přinesl Star Trek zpět , ale mezinárodní diváci ještě dostat jak TOS a TNG, stejně jako ukáže jako Twin Peaks a 90210. Zkontrolujte, zda v tiskové zprávě po přestávce pro více informací o mezinárodní dohodu, zdroj link na nějaký čas warp zpět do New Yorku 1960, nebo hit komentáře níže vysvětlit, jak zrušit svůj $ 7,99 za měsíc služba je postavit proti chamtivé korporace.

Pokračovat ve čtení Netflix dodává Mad Men v USA dnes CBS obsah v Kanadě a Latinské Americe později

Netflix dodává Mad Men v USA dnes CBS obsah v Kanadě a Latinské Americe později se původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 14:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Mad Men na Netflix | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat