středa 27. července 2011

Boeing a BAE partnera, aby laser na kulomet, učinit svět lepším místem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/boeing-and-bae-partner-to-put-a-laser-on-a-machine-gun-make-the/:
Automatizovaná, počítačem zaměřené kulomety jsou v pořádku, v nouzi, ale někdy dávat 180 25mm slimáci se rozsah každou minutu, prostě nestačí. Někdy je třeba trochu více energie, a to je, když popruh laser na věc. Boeing a BAE jsou partnerství, aby se do stávajícího Mk 38 Mod 2 kulomet systém, který nabízí 25 mm M242 barel, a pár s Boeing řídil energetického systému . Výsledný krásný stroj se nazývá Mk 38 Mod 2 taktický laser systém, který nabízí možnost vrhnout jak horký kov a dokonce žhavější fotonů proti jakémukoliv cíli by se odvážil přijít v dosahu. Tato integrace je řekl, aby tyto modernizované věže, aby se snadno instalovat a ovládat na naše námořní lodě, lodě, které jsou pro tuto chvíli, stále přilepená na vodě. Zdá se, že jsme ještě několik let od motoru vlnění a FTL bitevní cestování.

Pokračovat ve čtení Boeing a BAE partnera, aby laser na kulomet, učinit svět lepším místem

Boeing a BAE partnera, aby laser na kulomet, učinit svět lepším místem původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 08:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat