středa 27. července 2011

Fujitsu Toshiba oznámila, au IS12T, svět je první telefon Mango (hands-on!)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/fujitsu-toshiba-announces-au-is12t-the-worlds-first-mango-phon/:
No, my nemůžeme říct, že jsme neviděli to jeden příchod . Fujitsu Toshiba mobilní komunikace - teď je to sousto - právě představila IS12T: první japonský Windows Phone 7 zařízení , a podle Microsoft prez Yasuyuki Higuchi, svět je první telefon Mango . Sexy a IPX5 vodotěsný (!), 3,7 palcový WVGA břidlice je poháněn procesorem Qualcomm MSM8655 je utajovaných frekvence (které jsme viděli, běží na 1GHz na neuvěřitelné 2 a Blesk ), a pokud jde o prodej ", září a dál" v síti je KDDI au. Růžové Gizmo balení 13,2 megapixelový fotoaparát s automatickým zaostřováním a má bohaté 32 GB flash pro bydlení bez ohledu na obsah, který si chuť třímající v okolí. Obvyklá Bluetooth (2.1 + EDR) a WiFi (802.11b/g/n), podezřelí jsou také na palubě. Zájem vzbudila? Nahlížet do naší galerie Engadget japonské bratří šikovně hodil naše cesta.

Update: Kromě růžové, bude to údajně také přijít na nažloutlý / nazelenalý odstín, stejně jako černé jako uhel. Jsme kopat více jak mluvíme!

Fujitsu Toshiba oznámila, au IS12T, svět je první telefon Mango (hands-on!), původně se objevily na

Žádné komentáře:

Okomentovat