středa 27. července 2011

BookBook iPhone 4 případech může sloužit jako peněženka, se pokouší oklamat miniaturní luddisti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/bookbook-iphone-4-case-doubles-as-wallet-attempts-to-fool-minia/:
Takže jste se konečně přijal skutečnost, že smartphony není záliba, ale máte obavy, že o nic méně speciální tech-nenávidějící ve vašem životě může dostat hip, že jste opustil čtení knih hodil nešťastný slepice . Jsi dále znepokojen tím, že nebudete mít místo v úzké džíny pro peněženku a iPhone. No, to zní jako Dvanáct Jihu BookBook iPhone 4 případech se vy a vaše směšné smartphone konverze úzkost vztahuje. Malý vázaný v kůži rukáv nejen maskuje svůj iPhone, co vypadá jako miniaturní Bible vazby, ale také se chová jako hostitel pro vaši peněženku jeho obsah. Pokud hledáte oklamat lidi, aby si mysleli, že jste opravdu čtení malá tome názvem BookBook, může být případ váš za 60 dolarů na zdroj odkaz. Plné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení BookBook iPhone 4 případech může sloužit jako peněženka, se pokouší oklamat miniaturní luddisti

BookBook iPhone 4 případech může sloužit jako peněženka, se pokouší oklamat miniaturní luddisti původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 04:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Dvanáct jih | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat