pátek 22. července 2011

Nový Mac mini dostane iFixit teardown léčby, opustí prostor pro druhý pevný disk

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/new-mac-mini-gets-ifixit-teardown-treament-leaves-space-for-2nd/:
Co děláte den po arzenál nových produktů Apple jsou oznámeny? Proč, aby je od sebe, jakmile se můžete dostat své ruce na nich, samozřejmě! Nebylo by to víš, iFixit se na to znovu - tentokrát, stržení nový Mac mini . Na první pohled je patrný rozdíl je pouze v zařazení silné Thunderbolt port. Jakmile se pod kapotou, i když byl druhý pevný disk portu všiml, spolu s jen dost prostoru pro druhý paměťové zařízení. Snad jediné, co stojí cestě dvou svařovacích HDD kompaktní stolní je vaše schopnost zajistit další SATA kabel. Pokud chcete to zkusit, aktualizované mini zaznamenal solidní osm z deseti v kategorii opravitelnost jako stroj neměl vlastní šroubů či lepidla. Kromě toho, snadný přístup díky DIY RAM upgrade hračka, zvlášť když jste už tam s tím, že další disk. Takže pokud hledáte dostat své teardown nohy mokré, Labutí ponořit dovnitř

Nový Mac mini dostane iFixit teardown léčby, opustí prostor pro druhý pevný disk, původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 22:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj iFixit | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat