pátek 22. července 2011

IBM plošinu nevypadá jako moc, kontroluje deset miliard souborů 43 minut

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/ibm-rig-doesnt-look-like-much-scans-10-billion-files-in-43-min/:
Někdo by měl dar tyto vědci IBM lepší fotoaparát, protože jejich poslední valné paralelní souborový systém je poplácávání po zádech 37 krát rychleji než jejich poslední pokus v roce 2007. Souprava kombinuje deset IBM System xSeries servery s SSD pamětí housle, které mají 6,5 terabajtů metadata o až 10 miliard samostatných souborů. Každý z těchto souborů je možné analyzovat a spravovat pomocí politik řídí pravidly pod tři čtvrtě hodiny. Že takový výsledek by mohl vypadat jako zbytečná, ale je to jen sotva v kroku s tím, co IBM Doug Balog popisuje jako "rychle rostoucí, multi-zettabyte světě." Žádné ceny pro hádání, kdo je jejich nejlepší zákazník je pravděpodobné, že bude. Úplné podrobnosti v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení IBM soupravy nevypadá jako moc, kontroluje deset miliard souborů 43 minut

IBM plošinu nevypadá jako moc, kontroluje deset miliard obrázků v 43 minut původně objevila na Engadget na pá. 22 červenec 2011 03:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat