pátek 22. července 2011

Apple vrcholy Android v podniku, malé zelené robot ještě jít po rohu kanceláře

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/apple-tops-android-in-enterprise-little-green-robot-still-gunni/:
BlackBerry používají vládnout zasedací místnosti, ale v posledních několika letech jsme zaznamenali stabilní uptick počtu podnikových uživatelů přechod k jejich výběru OS. Takže, kdo bude následník trůnu BlackBerry? No, podle poslední zprávy Dobré je, Apple zařízení se rychle stal preferovanou společníky pro své zákazníky, a vypadá to, že iPadu čele. Podnik služeb vyplývá, že v Q2 2011, uživatelé aktivován více než Tablety Android smartphonů a tablets dohromady. A co víc, Tablety tvoří 95 procent tablet aktivací, s operačním systémem Android tablets s pouze 3,1 procenta. Smartphone přijetí došlo k mírnému trochu vyrovnanější, ale Apple ještě zvítězil s 66 procenty více než 33 procent Android. To je všechno v pořádku, ale to, co opravdu chceme vědět, kdo má věci vyhrát tři-legged závod ve firmě piknik? Pro ty z vás, vizuální studenty, zástupce sloupcový graf dobré výsledky na vás čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení Apple vrcholy Android v podniku, malé zelené robot ještě jít po rohu kanceláře

Apple vrcholy Android v podniku, malé zelené robot ještě jít po rohu kanceláře původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 20:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AllThingsD | zdroj Dobrý | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat