pátek 22. července 2011

Google loučí s prohlížeče toolbar, klesá podpora pro Firefox 5

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/google-says-goodbye-to-browser-toolbar-drops-support-for-firefo/:
Google loučí s prohlížeče toolbar, klesá podpora pro Firefox 5
Google Labs, není to jediné, co vinutí se v Mountain View, zdá se, Google toolbar Firefox je kaput. S odkazem na exponenciální růst v prohlížeči prostoru, vybavení prohlásil, že lišty Google Toolbar pro Firefox již není nutné - moderní prohlížeče jsou prostě zatraceně schopná. Podpora bude dále pro starší verze prohlížeče, ale Firefox 5 budou muset stát na jeho vlastní. Přesto, El Goog připouští, že pád na panelu nástrojů zabije více než několik funkcí a nabízí seznam podobně vybavený doplňků pro uživatele pomocí nástrojů na nefunkční stránku nápovědy. Není dost? Hlavou se k oznámení poznámka stránky a připojit se k arašídové galerie, několik chytrý luštěniny Zdá se, že odkryli FF5 řešení. Pokud jde o zbytek z nás, není to, jako bychom nevěděli, že Google svůj vlastní prohlížeč (a zájmy ), starat se o, ne?

Google loučí s prohlížeče toolbar, klesá podpora pro Firefox 5 původně objevila na Engadget na Pá. 22 červenec 2011 06:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Google (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat