pátek 22. července 2011

Laser detekcí ladění systému změní váš sekeru do světelný, bez latence MIDI zařízení (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/laser-pitch-detection-system-turns-your-axe-into-a-luminous-lat/:
Laser Pitch Detection System
Zde je skutečnost, že jste měli pamatovat na lasery: dělají všechno lépe. Dokonce i hudební nástroje . Každý, kdo se někdy pokusil využít svého věrného šest-řetězec jako MIDI kontrolér zná bolest latenci zavedené a snaží se převést řetězec vibrace na digitální signál. M3i Laser detekcí ladění (LPD), systém sukně tento problém spuštěním laserovým paprskem pod každým řetězcem. Místo toho, detekce vibrací optické snímání měří vzdálenost mezi diodu a depresivní řetězec, pak se převádí, že do hřiště. To znamená nejen tam žádné zpoždění, ale také to, že není třeba, aby skutečně naladit svůj nástroj - Spojuje v sobě všechny lenosti Antares "ATG-6 s třídou Beamz . Pokud jste zvědaví, je tu demo video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Laser detekcí ladění systému změní váš sekeru do světelný, bez latence MIDI zařízení (video)

Laser detekcí ladění systému změní váš sekeru do světelný, bez latence MIDI zařízení (video) původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 23:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slash Převodovka | zdroj M3i Technologies | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat