pátek 22. července 2011

Bionic Droid je tajemství prozradil na Amazon, pomocí jednoduchých dock výpisy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/droid-bionics-secrecy-betrayed-on-amazon-by-simple-dock-listin/:
Jsme měli ruce na syrové verze Droid Bionic cestu zpět na CES , ale dva výpisy na Amazon pro stolní počítače a auta dokovací stanice , odkryté plakáty Android Forum Central, může dát nejjasnější pohled na telefon tak daleko. Jak můžete vidět na snímku nahoře z desky na pracovní ploše ukotvit Motorola, zdá se, že Chrome prsten pobíhají venku, když na lavici obžalovaných sám 3,5 mm audio výstup, HDMI výstup a USB porty. Není cena nebo datum vydání uveden buď na příslušenství, ale pokud jste zatoužil po šelmy a jejich specifikace říká, že jsme přijít na nějaký čas v klidu se těchto snímků je právě to, co lékař nařídil - zkontrolovat po přestávce na panáka auto přístavu a na zadní straně dokovací stanice Desktop.

Pokračovat ve čtení Droid Bionic je tajemství prozradil na Amazon, pomocí jednoduchých dock výpisy

Bionic Droid je tajemství prozradil na Amazon, pomocí jednoduchých dock výpisy původně objevila na Engadget na Pá. 22 červenec 2011 04:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android střední | zdroj Android Centrální fórum , Amazon - Auto Dock , Amazon - desktop | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat