pátek 22. července 2011

Naše nejnovější zaměstnanců: Techathew Cruncherin, Google + Maven

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i1VjF5VaAwo/:

Dneska, Google začal zákaz značek , kteří se přihlásili k profilu Google +, když byli neměl. Někteří byli pobouřeni tímto, ale pravdou je, že Google říkal od začátku, že Google + je určen pro skutečné lidi jen pro tuto chvíli, a to značky / firmy by byla podpora přichází. To je důvod, proč TechCrunch není zřízen + Google účtu. Google nás požádal, abychom čekat. Tak jsme čekali.

Jako celkové Schmucks.

Ukázalo se, že Google je vlastně fajn nechat se tyto značky / společnosti, které vede účty nastavit, jak dlouho jak osoba je přiřazen k účtu. Nebo tak něco . Dále, oni jsou nyní přehodnotit celou věc zcela obecně .

Jinými slovy, že je totálně pokřivená nás přes. Seděli jsme kolem jako idioti točit palci naše Zatímco naši konkurenti nastavit Google + odpovídá za jejich RSS kanály. A v některých případech, oni získali desítky tisíc - a stovky tisíc stoupenců. Jak jsem řekl předtím, Google + je již významně ovlivňující provoz na stránky, které využívají ji . A služeb neustále roste, zřejmě po milionech, každý den.

Byli bychom první, kdo přiznává, že bez SUL Twitteru (navrhl seznam uživatelů), neměli bychom se skoro provozu, který děláme z Twitter. A vlastně, když jsme odstranili z SUL (post-Twittergate), náš počet se hit. V podstatě, Google právě od nás odešel z jejich vlastní SUL na + Google tím, že nám nemohli jsme udělat účet, přičemž naši konkurenti tun dopravy a následovníků, a poskytovat jim amnestii za porušení pravidel.

"Upřímně řečeno, celé to je bordel," píše Danny Sullivan. On pokračuje dále tento odpad jackassery zde a zde . Podle mého názoru je to ve skutečnosti horší, než jackassery .

Tak tady je to, co budeme dělat. Nemáte svůj účet?

Jak na velmi, velmi jasná pravidla Google, někdo jej spustit, a tak jsme najali někoho! Seznamte se s Techathew Cruncherin , naše nejnovější zaměstnance. Je to plachý, takže nemusíte ho asi moc, ale žije tady v sídle TechCrunch. Pod stůl. Je to skvělý chlap. A žije pro Google +. Miluje ho. Akcie hovno z našich příspěvků TechCrunch. Je to úžasné.

Takže, co nás (a sobě) laskavost a po Techathew . Bude pravidelně zasílat z našich nejlepších míst pro vás číst, komentovat, a užívat si.


Žádné komentáře:

Okomentovat