pátek 22. července 2011

Soukromá turecká Nákupní skóre webu Trendyol Big kolo od KPCB, Tiger globální

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7YzS9sXgvMs/:

Pokud existuje jedna věc, slýchávám pořád dokola, pokud jde o evropský startup scénu, je to, že investoři, kteří vážně hledají na turecký trh může chybět na některé z kontinentu je největší digitální společností v příštích 10 letech.

Můj plán je jet do Turecka, a jednoho dne zjistit tomto rychle se rozvíjejícím startu ekosystému zblízka, a doufám, že cesta bude trvat, abych některé ze svých nádherných měst a překrásné pláže.

I odbočil, jsem odbočil.

Naše zdroje v Turecku (místní tech blog Webrazzi ) Řekněte nám, Kleiner Perkins Caufield & Byers a Tiger globální investovali mezi 25000000 dolar a 30000000 dolarů v soukromém nákupní místo Trendyol .

Kleiner Perkins investiční údajně hodnoty při startu Istanbulu zhruba 150 milionů USD.

Můj tureckým je trochu rezavý, ale při pohledu na místě budu předpokládat, že to je místní verze likes vente-privée , pozlacená , Beyond The Rack a HauteLook . K dispozici je také Google Boutiques.com , eBay je módním zbožím a Amazon MyHabit , samozřejmě.

Podle Webrazzi, Trendyol dříve zvýšil $ 2 milión a $ 10 milión kola, a že některé z akcionářů vybrány na základě této třetí kolo financování.

To je údajně první investici Kleiner Perkins dělal v Turecku.



Žádné komentáře:

Okomentovat