pátek 22. července 2011

Libratone je AirPlay s povoleným SoundBar chcete útulný s vaší zboží iOS

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/libratones-airplay-enabled-soundbars-want-to-cozy-up-with-your/:
Libratone Lounge
Byl na lovu pro audio řešení s AirPlay pochválit vaše iDevice nebo Apple TV? Nabídka Dobrý den, na ultra-chic Lounge Libratone a živé SoundBar. V loňském roce společnost představila svůj atraktivní beat bezdrátový reproduktor zpět na veletrhu IFA, jsme byli fascinováni jeho aktivní řidiči a držadlo, ale mírně zklamaný, že kabel pro řezání požadované otravné vlastní adaptéry. Apple uživatelé budou rádi věděli, AirPlay je plně přijal tentokrát spolu s podpisem ozdoba kašmírové vlny. První na řadě, Live se zdá být Airplay povoleným rytmu s 50 extra W RMS (150 celkem), a aktualizované - mini TOSlink přijetí - 3,5 mm vstup pro připojení jiných zařízení s podporou AirPlay. Další na řadě je elegantní přístroj Lounge nad sportu podobný vnější design a digitální 3,5 mm jack, ale je to štíhlý v porovnání k montáži na zeď pod TV. Pod jeho ovce fuzz, najdete dvě 1-palcová páska výškové reproduktory, dva 4-palec keramické ovladače a jeden 8-palcový basový reproduktor obrácené, z nichž všechny jsou nezávisle zesílené pro kombinovaný výkon 150 W RMS.

Chystá Prosím audio nadšence, jak zaměstnat DSP a Libratone je FullRoom za "360 stupňů zvukové" ovládat pomocí iOS aplikace, zatímco Lounge hlasitost může být také se ovládal dálkové ovládání televizoru. Lounge budou k dispozici prostřednictvím internetového obchodu Apple v září cenu na 1.099 liber na €, 1199 (asi 1791 dolar k 1,954 dolar), a Live for 599 liber na 6,99 liber (699 dolarů), v místech, Apple odvětví v EU a USA - - a to jak v různých colorways. Podrobnosti najdete v PR po přestávce, zatímco další záchvat syndromu Převodovka Akvizice začne usazovat palců

Pokračovat ve čtení Libratone je AirPlay s povoleným SoundBar chcete útulný s vaší zboží iOS

Libratone je AirPlay s povoleným SoundBar chcete útulný s vaší zboží iOS původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 23:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket Lint | zdroj Libratone | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat