pátek 22. července 2011

Wolfram zahajuje otevřený formát CDF, dodává vizuální šmrnc, aby tabulek a grafů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/wolfram-launches-open-cdf-format-adds-visual-pizzazz-to-charts/:
Amazon Kindle DX a RIM BlackBerry scénáře měly být obchodním světě je odpověď na on-the-go kanceláře. Ukázalo se, PDF prohlédnout v e-ink, nebo na uvázaného břidlice nenabízejí tolik v cestě interaktivní aplikace, zkušenosti - jsou to stále jen dokumenty, bez ohledu na tablet jsou na sobě. No, Wolfram skupina dostala otevřený formát soupeře na trůnu Adobe a to je doufal, že budete přijímat to. Představil dnes Vyčíslitelné Document Format "dá snadno Autor interaktivity ve svém jádru," dýchání animované život do jinak statické infografiky. Není to programátor? Není třeba se bát, firma slibuje obousměrné schémata jsou "snadné pro učitele, novináře, manažery, [a] vědcům ... vytvořit." Viděli jsme Microsoft XPS mají podobný trhlina na vypuzení vládnoucího krále formátu, jen aby našel sám ve formátu Portable Document zapomnění. Budeme muset počkat a uvidíme, jestli CDF je ušlechtilejší uchazeče. Do té doby, hlava na více než ke zdroji ke stažení zdarma hráče a přesvědčte se sami na možnou budoucí živých stolů učebnic a grafů.

Pokračovat ve čtení Wolfram zahajuje otevřený formát CDF, dodává vizuální šmrnc, aby tabulek a grafů

Wolfram zahajuje otevřený formát CDF, dodává vizuální šmrnc, aby tabulek a grafů původně objevila na Engadget na pá. 22 červenec 2011 02:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZDNet | zdroj Wolfram | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat