pátek 8. července 2011

YouTube Kosmické Panda experiment dodává tmavší UI, spousta slin a polských

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/youtube-cosmic-panda-experiment-adds-darker-ui-lots-of-spit-and/:
YouTube Kosmické Panda
Je to více zaoblené a sportu o něco víc než Google Chrome poslední redesign úsilí , ale nový YouTube Kosmické Panda experiment má přinést tmavší prvků uživatelského rozhraní a leštěné pocit Google + ke službě pro sdílení videa. To je mnohem více než čerstvý nátěr však používání stránek je mnohem více interaktivní zážitek teď a můžete i nadále sledovat videa, jak si vyhledávat a prohlížet - za předpokladu, že používáte Chrome. Kanál stránky byly rovněž zcela přepracován s velkými obrázky u každého videa několik šablon vzhledu a jednodušší možnosti přizpůsobení. Seznamy skladeb byly také vylepšené a nyní nesou více než pomíjivou podobnost k Leanback . Ten, co chybí v současné době je integrace s Google + a nový navigační panel, ale my jsme si jisti, že tyto funkce budou přidány nakonec (a pokud ne, pak Goog opravdu tuhej). Se můžete přihlásit již nyní míří do zdrojového odkaz.

[Díky všem, kdo poslal to v]

YouTube Kosmické Panda experiment dodává tmavší UI, spousta slin a polských původně objevila na Engadget na Pá. 08.07.2011 02:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj YouTube | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat