pátek 8. července 2011

Navy testy bakterií poháněné vodíkovými palivovými články, mohl začít sledovat vaše vodou Fight Club

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/navy-tests-bacteria-powered-hydrogen-fuel-cell-could-start-moni/:
Mikrobiální palivové články jsou úplně nové , ale mikrobiální palivové články praní dně oceánu? Tak to je iniciativa se můžeme dostat za sebou. Naval Research Laboratory je nyní pohrává si s tzv. nulovou ovládání zapnutí Ballast pobřeží Thajska, pravděpodobně hledat poklady spadl z jednoho člunu "Alan Garner." Údajně, hypermoderní vodíkový palivový článek se opírá o bakterie, aby proměnné vztlak, což umožňuje autonomní oceán senzor pro pohyb nahoru a dolů, Vodní sloupec s malý k žádné úsilí. Dále je možnost získat energii z mikrobiálního metabolismu (ano, mluvíme o horký vzduch), a i ​​když je většinou používají k měření věci, jako je teplota a tlak, mohlo by to být repurposed více seirous úkoly - jako je ta moje detekce . Není zatím jasné slovo o tom, kdy americké námořnictvo bude mít přístup k této věci, ale když jsme museli hádat, že jsem pravděpodobně používat za našimi zády pro lepší část skóre.

[Obrázek se svolením US Navy rezervace / Tom Boyd]

Navy testy bakterií poháněné vodíkovými palivovými články, mohl začít sledovat vaše vodou Fight Club původně objevila na Engadget na Čt. 07.7.2011 20:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroj Popular Science | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat