pátek 8. července 2011

LG lomítka prodejních cílů, bojovat na trhu se smartphony

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/lg-slashes-sales-targets-struggling-in-the-smartphone-market/:
Logo LG LG má hrubý jít na to v poslední době. Její telefony není zrovna ohromeni recenzentů , a dokonce i ty, které přesvědčí se ukáže, že zásadní chyby , které posílají na zákazníky, kteří používají jiných výrobců. Tváří v tvář jeho se snaží udržet krok s Joneses, společnost srazila prodejní cíle pro rok 2011 z třicet milionů smartphonů na 24 milionů, a celkové dodávky sluchátko od 150 milionů na 114. V první polovině roku LG prodal jen 10 milionů chytrých telefonů - srovnání, Samsung dát 19 milionů těchto zařízení do rukou spotřebitele, ve 2. čtvrtletí o samotě. I přes zveřejnění jeho popáté čtvrtletní ztrátu tam je nějaký důvod k optimismu - ztrácí se zmenšují, a pokud se dostanou The Kinks vypracoval s G2x , bude to mít vážný konkurent pro high-end dolar Android.

LG lomítka prodejních cílů, bojovat na trhu se smartphony původně objevila na Engadget na Pá. 08.07.2011 01:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Electronista , Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat