pátek 8. července 2011

Kickanotch zvyšuje 500.000 dolarů pro svou mobilního marketingu a App Monetarizace platformy

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QK2Tnie4gYA/:

Kickanotch Mobile , mobilní marketingové služby spuštění se sídlem v okolí Kansas City, dnes oznámila, že zvýšila 500.000 dolarů do počátečního financování. Kola vedl o šest anděl investorů a "motivováni tím," Kansas technologie Enterprise Corporation , soukromé / veřejné partnerství vytvořené stát Kansas na podporu technologií založených na ekonomický rozvoj a podporu místního podnikání. Po spuštění plánuje využít tento infuzi kapitálu pokračovat v rozšiřování svých cloud-based technologie a služby, stejně jako jeho mobilní platformy, a rozjet pronájem úsilí.

Kickanotch, dříve známý jako PRONTO! Mobile, zahájila svůj mobilní aplikace a mobilní služby, marketingové platformy zpět v květnu nabízejí televizní vysílání, rozhlasové stanice, vydavatelství a společnosti způsob, jak zvýšit značky expozice a lépe využívat mobilní příjem kanálů a možností zapojení spotřebitele. Po spuštění pracuje s mediálními společnostmi a malých a středních podniků navrhnout vlastní mobilní strategie, pomáhat firmám při navrhování a zavádění mobilních aplikací a funkcí, které jim umožní vlastní (a poutavý), reklamní kampaně a mobilní aplikace.

Přesněji řečeno, Kickanotch umožňuje svým firemním zákazníkům optimalizovat a spravovat bannerové reklamy, ale i zvýšit jejich přítomnost a mobilní uživatelské zkušenosti s každodenním řešení upozornění, sociální média integrace, QR kódy, SMS a e-marketing, analýzy a vést generace.

Jsou například mobilní reklama roste jako požár, a očekává se, že hit 20 miliard dolarů příjmů v roce 2015 , Kickanotch si klade za cíl nejen pomoci firmám vytvořit skvělý mobilní aplikace, ale také dát jim nástroje pro zpeněžit a vytvořit závislost mobilní zážitek pro své zákazníky . V podstatě, spuštění chce nabídnout firmám na klíč zpeněžení mobilní řešení, stejně jako mobilní marketing manager. Jeho "Platform Mobile Manager" je navržen tak, aby právě toto. Cloud-based software umožňuje začínajících firem a spravovat reklamy, SMS a e-mailové reklamy, a kupony - to vše z jediného panelu.

Samozřejmě, že spuštění má mnoho konkurence v oblasti mobilní reklamní prostor, ale jeho řešení již byly více než 50 vysílání, publikování a firemních značek do záhybu jen v několika málo měsíců, takže dostatek prostoru k optimismu. Je skvělé vidět, Kansas podporu a rostoucích technologických společností místní. To je jen dobrá politika.

Pro více, podívejte se na stránky zde a splňují Kickanotch týmu zde .


Žádné komentáře:

Okomentovat