pátek 8. července 2011

Lenovo IdeaPad K1 je pár videí poslechu se užitečné Jak na to (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/lenovo-ideapad-k1s-videos-pair-easy-listening-with-helpful-how/:
Vědět, co skutečně prodává Honeycomb bázi tablet ? Ne, ne jeho 10,1-palcový displej, Tegra 2 procesor, ani ty 32GBs úložný prostor - je to hudba na pozadí, člověče. Někdo v Lenovo marketingové oddělení musí mít iTunes knihovny přeplněný o'department store-hodné Lite FM zácpy, protože to schmaltzy Muzak je po celé své tucet-plus IdeaPad K1 how-to videa. Jsme zklamaní druh společnost nemohla dostat Lisa Stansfield na voice-over portrét, ale hej - kdo říká, že žijeme v dokonalém vesmíru? Potenciální IdeaPad majitelé měli zkontrolovat zdroj, kde bude s nimi zacházeno jako s instruktážní, chart-navýšením skvosty, jako je "Seznámení s tablet", nebo naše osobní favorit "Přidávání a odebírání zkratky." Všechny srandu stranou, stále nemají pevné datum v tomto tablet na startu, ale s jeho přítomností FCC ​​schválila očekávat, že se spíše dříve než později.

Pokračovat ve čtení Lenovo IdeaPad K1 je pár videí poslechu se užitečné Jak na to (video)

Lenovo IdeaPad K1 je pár videí poslechu se užitečné Jak na to (video) původně objevila na Engadget na Čt. 07.07.2011 21:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Netbook Novinky | zdroj Lenovo | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat