pátek 8. července 2011

ISP se dohodli na Copyright varování, plán, aby vás k smrti za porušení pirátství

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/isps-agree-on-copyright-alert-system-plan-to-notify-you-to-dea/:
Příliš málo, příliš pozdě, máme strach. Za posledních deset let, RIAA (mimo jiné) prožili každou bdělou hodinu přijít na to, jak nejlépe Sue a vyděsit každého připojeného k internetu člověka, který se odváží i přemýšlet o nelegální stahování. Nyní, když řekl, praxe selhala, je to nakonec uchýlí k něčemu rozumné. Subjektu, dnes oznámila, že AT & T, Verizon, Comcast, Time Warner Cable a Cablevision se spojila s RIAA a MPAA aby se dohodli na šesti stupni oznamovací systém, který bude elektronicky upozornění uživatelů internetu vždy, když je jejich účet využity pro nezákonné stažení . Je to vlastně není tak moc jiné, než systémy, které byly na místě Suddenlink, co cítí jako věky, ale alespoň to vytváří standardní protokol, který spoustu mohou držet. Jo, a než se zeptat - za žádných okolností se některé z těchto oznámení v důsledku ukončení vaše širokopásmové připojení. Neexistuje žádný způsob, ISP by souhlasil, že takovou věc, a skutečně, oni ne tady. Plné doběhu může být se ponořil do níže, ale je třeba poznamenat, že žádný extra "pozorování" postupy jsou zavedena, váš ISP bude jen kapka vám řádku, pokud obsah Overlord žádá 'em se. Dobré časy, ne?

Pokračovat ve čtení ISP je dohodnout se na systému Copyright varování, plán, aby vás k smrti za porušení pirátství

ISP se dohodli na Copyright varování, plán, aby vás k trestu smrti za porušení pirátství původně objevila na Engadget na pá. 08.07.2011 09:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Huffington Post | zdroj Reuters , RIAA | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat