pátek 8. července 2011

LightSquared vytváří amerického venkova intitiative, slibuje, že bude více pomoci, než překážkou

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/lightsquared-creates-rural-america-intitiative-promises-to-be-m/:
S GPS interference problémy nyní řeší , LightSquared se vrací na farmu, aby ujistil amerického venkova, znamená to nic zlého. Velkoobchod pouze 4G LTE služby, které již podepsaly nepřeberné množství partnerů, se obrací na senátora Byron Dorgan a Reps. Nethercutt George a Charlie Stenholm dohlížet na nově vytvořené Posílení amerického venkova iniciativy. V plánu se vyžaduje dohled nad Service venkovské nasazení, perspektivní své filtrační technologie bude mít GPS závislé precizního zemědělství na místě a pesticidů od svého venkovského domu. Také podle navrhovaného pravidla jsou plány pomoci nouzové první pomoci s přístupem k síti v případě stávajících komunikačních systémů si vyrazen. Je to příjemné poplácání po zádech rustikální, která by měla podepřít "širokopásmové připojení přijetí mezera" témata v současné době trápí oblastí s malou. Ale i když to může vypadat jako farmář a technolog mohou být přátelé, jsme se vkrádá podezření, že jsou více self-porce motivace ve hře zde. Hit přestávce na pastorační posílení PR LightSquared je.

Pokračovat ve čtení LightSquared vytváří amerického venkova intitiative, slibuje, že bude více pomoci, než překážkou

LightSquared vytváří amerického venkova intitiative, slibuje, že bude více pomoci, než překážkou původně objevila na Engadget na čt. 07.7.2011 22:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat