pátek 8. července 2011

Ultrawideband tech by se mohl připojit své tělo lékařům, aby trikordéry k hlavnímu proudu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/ultrawideband-tech-could-connect-your-body-to-doctors-bring-tri/:
Akademický kniha "experimentální charakterizaci ZČU kanál pro sítě tělesné oblasti" nebude přetvářet své duševní stav, ale to je proto, že akademické práce jsou jen zřídkakdy s názvem "OMG. trikordéry ! ". Tým vědců z Oregonské státní univerzity zkoumali ultrawideband tech, zda je schopna přenášet obrovské zatížení Data potřebná pro sledování lidského těla. Představte si to, vaše tepová frekvence je sledován na své hodinky, inteligentní obvazy zkoumat hladinu inzulínu v krvi a zpětná vazba kalhoty měřit svalové reakce, vše prohlížet online lékařem. Bohužel nemůžete spěchat do nejbližší nemocnice a poptávky, pro připojení s některými X Prize - vyhrávat kit - je tam pár překážek překonat, než budete moci efektivněji psát své tělesné funkce na Twitter. Převodovka musela být line-of-sight a energetické potřeby jsou příliš velké pro kapesní zařízení. Ještě, vzhledem k tomu, jak sofistikované síťové technologie budou, pokud je to perfektní, nebuďte překvapeni, pokud civilizace se zastaví, když Quake je portován do spánkového laloku.

Ultrawideband tech by se mohl připojit své tělo lékařům, aby trikordéry k hlavnímu proudu původně objevila na Engadget na pá. 8.07.2011 00:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Information Week | zdroj Hindawi | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat