pátek 8. července 2011

AT & T otevírá USBConnect síly 4G USB modem, nabídne jej Zilch na zakázku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Měl by sis být zatraceně jistý, AT & T je datová služba je pevná v krku z lesa před provedením skoku, ale pokud se vám podařilo přežít tak dlouho bez USB dongle WWAN ... No, tady je vaše šance na růst, že mnohem více připojených do vaší schránky. Ma Bell právě vydala svůj nejnovější USB modem, 4G USBConnect síly. Cena na vyloženě lahodný 0,00 dolarů s dvouletou smlouvou (nebo 89,99 dolarů rovný-up), Huawei, postavený Stick podporuje dopravce "4G" (čti: HSPA + ) služeb a nabízí slot microSD pro správnou míru. Zajímavé je, že AT & T umožňuje uživatelům koupit to s tarifní a předplacené možnosti, a samozřejmě, k dispozici datový roaming ve více než 200 národů pro ty, kteří dost šílený , aby za ni zaplatit . Pokud se chystáte s následnou platbou, získáte 5 GB dat za 50 dolarů / měsíc, zatímco předplacené kupující může vybrat 100 MB za $ 15 (den balíček), 300 MB za $ 30 (týdenní balení) nebo 1 GB za $ 50 (měsíční balení). Bude fungovat s Mac i PC platformy, a měly by být na pultech obchodů od 17.července.

Pokračovat ve čtení AT & T otevírá USBConnect síly 4G USB modem, nabídne jej Zilch na zakázku

AT & T otevírá USBConnect síly 4G USB modem, nabídne jej Zilch na zakázku původně objevila na Engadget na Pá. 08.07.2011 13:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hot Hardware | zdroj AT & T | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat