pátek 8. července 2011

Instagram + Color = Instacolor

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KtbC3db8k5A/:

Pokud je aplikace pro sdílení fotografií Instagram a barvy by se pářit a mít dítě, bylo by to pravděpodobně vypadat podobně jako Instacolor aplikace ze strany tinkerer Rakshith Krishnappa .

Zjednodušeně řečeno, aplikace má za cíl pomoci uživatelům zjistit, Instragram ostatním uživatelům v jejich okolí, a umožňuje prohlížet fotografie Přidal lidi kolem sebe v reálném čase.

APP je možné stáhnout z App Store nyní a stojí $ 0,99.

Od té doby barev zahájila aplikace pro sdílení fotografií , 41000000 dolar startu byl s těžkým obdobím . Spoluzakladatel Peter Pham vlevo , nebo byl propuštěn, podle generálního ředitele Billa Nguyen, který také řekl New York Times , že společnost se chystá zpět k rýsovacím prkně .

Jejich největší problém právě teď: nikdo se zdá být použití aplikace .

Instagram, zatím je na roli. Jsou také na více než 5 miliónů uživatelů , a nyní zhruba 100 milionů fotografií byly zveřejněny pomocí aplikace k dnešnímu dni.

Začátkem tohoto roku, Instagram debutoval v reálném čase API nechat vývojáři třetích stran vytvářet věci jako Instacolor, který se i myšlenky a morphs do jedné aplikace (ale používá Instagram jako základ). Krishnappa také stavěl Gramfeed , webové rozhraní pro Instagram, mimochodem.


Žádné komentáře:

Okomentovat