pátek 8. července 2011

Google + doporučuje, aby podniky zadržovat teď, říká, že aktuální nabídka je orientovaná na spotřebitele

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/google-recommends-that-businesses-hold-back-for-now-says-curre/:
Takže, Johnson & Johnson - Ty jsi muž, ne? Pokud jste se pokusili opakování vaší firmy do Google +, možná jste si všimli, že to není zrovna nastavení pro právě teď. V případě, že jste se však Goog vlastní křesťanské Oestlien má trochu Intel by rád, abyste věděli. Pro tuto chvíli, Google + zůstává spotřebitel-orientované záležitost, ale on přece říkal, že je tu tým inženýrů pracujících daleko na "úžasný Google + zkušenosti pro podniky." Pokud jde o funkce? Maminka je to slovo, opravdu, ale my jsme řekli, že to bude "mnohem vyšší než pro spotřebitele profilu, pokud jde o její užitečnost pro podniky." Společnosti žádají o trpělivost, dotváří jsou, a Google se bude testovat vody s několika marketingovými partnery v průběhu několika příštích měsíců. Co se týká vlastního LLC využít? "Později tento rok."

Pokračovat ve čtení Google + doporučuje, aby se podniky drží zpátky prozatím, říká aktuální nabídka je orientovaná na spotřebitele

Google + doporučuje, aby podniky zadržovat teď, říká, že aktuální nabídka je orientovaná na spotřebitele původně objevila na Engadget na Čt. 07.07.2011 23:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mashable | zdroj Google + | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat