čtvrtek 30. června 2011

Moto záhad je mnoho: Droid HD místa, Flickr, nové vačkové rozmazané fotky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/moto-mysteries-abound-droid-hd-posts-to-flickr-new-blurry-cam/:
Droid HD? Bionic? Targa?
Gadget novinky, jako je datování a bedny kopání, je o vzrušení z lovu. Jistě, velké tiskové konference, kde se dostanete do přemístit objekty vašeho přání jsou zábavné, ale dejte nám pan rozmazané Cam a některé EXIF ​​dat každý den. S tímto vědomím jsme se představit vám mimo záběr pic, co vypadá, že vylepšil Bionic a odkaz na Droid HD na Flickr, pocházející přímo z areálu společnosti Motorola v Libertyville, Illinois (od roku odstraněna). Nyní, dvě věci nemusí nutně souviset, ale je možné, že dual-core LTE telefon je dostat nové jméno, aby odpovídala jeho aktualizaci vnitřních a rekonstruovaný exteriér (i když, pokud je to jiné uvnitř, venku, a má nové jméno, je je to opravdu Droid Bionic víc?). Víme, že to, co začal život jako Targa , může zachytit 1080p video, které se hodí dobře se moniker HD. Je také možné, že pic příjemce je dosud neviditelná zařízení a naše (moto), rozmazané přítel je prostě nad Bionic jsou určeny pro jiný dopravce. Ať tak či onak, jsme závislý - alespoň do PR hity naší složky Doručená pošta, pak je to opět v Mystery Machine.

Pokračovat ve čtení Moto záhad je mnoho: Droid HD místa, Flickr, nové vačkové rozmazané fotky

Moto záhad je mnoho: Droid HD místa, Flickr, nové vačkové rozmazané fotky původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android střední , Electronista | zdroj Pop Herald , PocketNow | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat