čtvrtek 30. června 2011

Microsoft: Evropská cloud data nemusí být imunní vůči Patriot Act

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/microsoft-european-cloud-data-may-not-be-immune-to-the-patriot/:
Pokud jste si myslel, že vyhnout se americké tajné služby, že se do Evropy a ukládání malé špinavé tajemství Microsoft cloud služeb , hádejte znovu. Během tohoto týdne je spuštění Office 365 , Gordon Frazer, generální ředitel společnosti Microsoft UK, přiznal poprvé, že cloud data uložená na evropské datových center může ještě být předán americkým úředníkům, jak je uvedeno zákony USA. Na otázku, zda Microsoft může zaručit, že EU uložených dat by se nikdy opustit kontinent (i v případě podle Patriot Act), Frazer odpověděl: "Microsoft nemůže poskytnout tyto záruky Ani jiné společnosti.." Vzhledem k tomu, sídlo společnosti je v USA, je to povinen dodržovat americké zákony, což znamená, že každý z dat uložených na jeho serverech, jsou kořistí pro orgány, aby využily a kontrolovat. Frazer trval na tom, že cílové uživatele "by byla informována, kdykoli je to možné," ale tvrdí, že Microsoft ani žádné jiné americké společnosti, je zárukou oznámeny předem. Sečteno a podtrženo: vy jste lépe skrývat ty hanebné soubory postaru - v offshore trezorem.

Microsoft: Evropská cloud data nemusí být imunní vůči Patriot Act původně objevila na Engadget na čt. 30.červen 2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj ZDNet | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat