čtvrtek 30. června 2011

Nokia žaluzie on-line a maloobchodních prodejen ve Velké Británii, USA internetového obchodu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/nokia-shutters-online-and-retail-stores-in-uk-us-web-store/:

Nokia se vstupem 3. čtvrtletí bez přímé a spotřebiteli kanály prodeje v USA a Velké Británii. Finská smartphone výrobce uzávěrkou zbývající UK obchodech počátkem tohoto měsíce (s výjimkou letiště Heathrow, který zůstává otevřený), a také přerušit prodej na USA a UK on-line obchodů - spojení Francie, Španělsko a Nizozemsko, které všechny šel offline minulý měsíc . Mluvili jsme s bývalým Nokia UK maloobchodní zaměstnance, citoval chudý marketing, vysoké ceny, zpomaluje provoz a vysokou kvalitu produktů návratnosti je několik důvodů, proč obchody uzavřené - návraty N8 a E7 dominují jiné telefony, se zákazníky stěžovat zařízení srážek a korupce, selhání hardwaru, a otázky týkající se použitelnosti. Uvedl, že obchody byly také jen schopný prodávat zařízení na Vodafone a T-Mobile, Vodafone a jen mohou zákazníci upgradovat v obchodě Nokia. Většina zákazníků přišla do obchodu na podporu, spíše než k nákupu.

"Poslední dva měsíce byly mimořádně tichý. I když je obchodní centrum bylo obsazeno, že v obchodě Nokia se možná více než 30 osob dveřmi den, obvykle jde o technickou pomoc. A to bylo to, že byly všechny obchody zavřené náhle 20.června. "

Jsme si představit, ceny hrál velkou roli při rozhodování o uzavření Velké Británie a USA on-line obchody, stejně jako tomu bylo s obchody UK maloobchodní a on-line v jiných zemích. Obě země on-line obchody byly nahrazeny s uzávěrem oznámení, v obchodě v USA režii zákazníkům Amazon a obchodu Velké Británie odkazovat návštěvníky osm maloobchodních partnerů, místo toho.
[Díky, Karl]

Nokia žaluzie on-line a maloobchodních prodejen ve Velké Británii, USA internetového obchodu původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nokia

Žádné komentáře:

Okomentovat