čtvrtek 30. června 2011

MOG vyjela Slick HTML5 Player, s novým důrazem na základě doporučení a playlistů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oHHkxHbwuU8/:

On-line hudební závod je nyní totální sprint: Amazon, Google a Apple jsou nyní nabízejí (nebo se připravují na spuštění) služby, které vám umožní nahrát své hudební sbírky do oblak, takže můžete poslouchat hudbu, kterou vlastní, ať jste kdekoliv jsou. Ale nejsou jen navzájem konkurují - další skupina služeb, která zahrnuje MOG, Rdio a (nakonec) Spotify umožňuje uživatelům stream nějaká píseň tak často, jak by chtěl za rozumnou měsíční poplatek kolem 10 dolarů za měsíc.

Začíná to být zábavné. A dnes, MOG dělá závodu všechno, mnohem blíž.

Služba je právě představila novou beta verzi přehrávače, která zjednodušuje uživatelům MOG zkušenosti, dávat mnohem těžší důraz na budování se seznamy skladeb a doporučení, než tomu bylo dříve.

Až dosud MOG uživatelé používají Flash na hráče, který se objevil v popup - procházení webu v hlavním panelu prohlížeče s tím, písně as you go, a ty písničky jsou přidány do seznamu skladeb, které kontrolu malé vyskakovací okno. Funguje to dobře, ale než aby využívali služeb, které přijaly více iTunes-jako rozhraní, to může být trochu matoucí.

Nový hráč opravy. To bude vypadat známé každému, kdo používá MOG Web App Store na webu Chrome, která byla zahájena v prosinci (je to variace na toho hráče). Ale zahrnuje některé klíčové dodatky, a to je také vyvalit jako beta možnost všem uživatelům MOG (dříve jediný způsob, jak získat přístup to bylo přes obchod Chrome, který mnoho lidí neví o).

Nový hráč má méně funkcí než ten starý - to je chybějící kvalifikace a schopnost vidět profily ostatních uživatelů, například. Ale až na intuitivnější a rychlejší rozhraní HTML5, ale přidává další funkce, které jsou možná ještě důležitější: totiž, doporučení a lepší tvorbu playlistu.

Nyní, když se přihlásíte do nové verze MOG, bude služba vypadat na Facebook máte rádi (a má rád své přátele) začít doporučení umělce okamžitě. Jsem přihlášen s testovací účet obydlený s některými z mých oblíbených kapel, a opravdu, služby okamžitě prezentovány mi alba The Darkness a Stevie Ray Vaughan.

MOG CEO David Hyman říká, že tým opravdu měl nějakou pomoc od Facebook, když to přišlo k integraci této funkce. Hyman by se říci nic o iniciativě říká hudební Facebook, který je v pracích, než říci, že "doufá, že si další skvělé věci s nimi do budoucna".

MOG a další all-you-je-jedí hudební služby jsou stále soutěží na funkce, jako je rychlost, doporučení a sociální sdílení, než jsou na velikost jejich knihovny. MOG již nabízí solidní mobilních aplikací, a tato aktualizace je práce s počítačem podstatně atraktivnější, a to zejména pro nové uživatele, kteří se dnes setkali s personalizovanou domovskou stránku, nikoli obecný seznam populární hudby.



Žádné komentáře:

Okomentovat