čtvrtek 30. června 2011

Sony intra G-Series mikro HiFi iPhone / iPod systémy, mísí retro vzhled s moderními prvky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/sony-intros-g-series-micro-hifi-iphone-ipod-systems-blends-re/:
Sony má pověst pro čerpání z frontálně- navržené výrobky , ale nová G-Series mikro HiFi systémy výbuch z minulosti - na první pohled, tak jako tak. Obě věže jsou MP3 a iPhone / iPod kompatibilní přes USB a bude k dispozici ve dvou různých konfiguracích. Chcete-li začít, CMT-G1BiP / G1iP funkce 60 wattů RMS s DAB zabalené do bývalé pro ty, kteří se nacházejí pouze s AM / FM je passé. Další na řadě, CMT-G2BNiP / G2NiP přidat WiFi pro získání své stream na webu nebo na PC a mohou být dálkově ovládány bez iOS aplikace. "HiFi" moniker ve směsi s připojením pro iPod mohou mít audiofily zvýšení obočí na kvalitu zvuku, ale kartáčovaný kov konzole a jeho klavírní lesklé satelitů diváky none--méně. Jedna varianta je v současné době uvedené na webu Sony UK, i když to není kvičet o ceny nebo data vydání. Pro tuto chvíli budeme vás odkázat na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony intra G-Series mikro HiFi iPhone / iPod systémy, mísí retro vzhled s moderními prvky

Sony intra G-Series mikro HiFi iPhone / iPod systémy, mísí retro vzhled s moderními prvky původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 09:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Trusted Recenze | zdroj Sony UK | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat