čtvrtek 30. června 2011

PayPal Žaluzie Fond peněžního trhu pro obchodníky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/91jWYGT-c2c/:

PayPal se vypíná jeho Fond peněžního trhu, oznámí účastníkům, že fond bude ukončí činnost z 29. července letošního roku.

PayPal uživatelé mohli dříve dát peníze, které získal z PayPal do fondu peněžního trhu se úročí. PayPal zákazníci mohli vybrat si své volné peněžní zůstatky zametl do fondu, aby se vydělávat peníze, dokud se používá. Akcie fondu mohou být vyměněny platit za transakce, jako jsou platby, nákupy a další elektronické převody peněz z klientských účtů PayPal.

Jak minulý týden fondu vlastněném 471 milionů dolarů a vrátil 0,04% investorů zatím v tomto roce, zprávy SmartMoney. PayPal rep řekl SmartMoney, že "podmínky na trhu, finanční výhody z fondu peněžního trhu se zmenšil" pro své obchodníky.

Investičních nástrojů má problémy již dříve. V minulosti byl fond vidí kolem 5 procent v roce vrátí. Ale v poslední době fond vydělal kolem 0,15% v roce vrátí.

Zde je zpráva odeslána do fondu účastníků:

Dobrý den [],

Děkujeme za používání PayPal a PayPal fondu peněžního trhu. Bohužel, jsme se rozhodli uzavřít Fond peněžního trhu, efektivní 7/29/11.

Co to znamená pro vás? PayPal převede veškeré nevyplacené dividendy, které jste získal do svého PayPal účtu do 7 pracovních dnů po ukončení fondu. Nebojte se, nemusíte dělat vůbec nic.

Vaše 2011 daňových dokladů bude nadále k dispozici na stránce Přehled fondu ve svém PayPal účtu během roku 2012. Obdržíte daňové přiznání z PayPal pouze v případě, že jste vydělal $ 10 nebo více dividend v roce 2011.


Žádné komentáře:

Okomentovat