čtvrtek 30. června 2011

Acer Aspire One oznámila Happy 2 netbook pro americký trh, ukazuje svůj závazek pastely

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/acer-announces-aspire-one-happy-2-netbook-for-the-us-market-sho/:
Vzhledem k tomu, že to není rok 2008 a všechno, to není každý týden, který jsme vám o novém Atom-Powered-netbook - ne že by některý z obvyklých podezřelých patrně hodit ručník do ringu v nejbližší době. Acer právě oznámila dostupnost Acer Aspire Happy 2, chvění se, Easter Egg-barevné číslo, které zvedá hlavu zpět v dubnu. Jak se dá očekávat, že běží na dual-core Atom N570 CPU - malý upgrade přes N450 poslední generace nabízí. A když to ještě má obvyklé 10,1-palcový displej a 250GB pevný disk a WiFi radio, to kroky až 1 GB paměti RAM z 2GB. Kromě předvídatelných specifikace, Acer je jednoznačně snaží promáčknuté notebooky stalo v případě, že není již zřejmý . To a pastely. "Banánový krém", "Blueberry Shake," "Strawberry Yougurt" a "Papaya mléko" zní jako vaše sklenici drceného ovoce? Ona je k dispozici, jak jste si to za 269,99 dolarů.

Pokračovat ve čtení Acer Aspire One oznámila Happy 2 netbook pro americký trh, ukazuje svůj závazek pastely

Acer Aspire One oznámila Happy 2 netbook pro americký trh, ukazuje svůj závazek pastely původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat