čtvrtek 30. června 2011

VeriFone nové payware Mobile Enterprise pro tablets vypadá trochu náměstí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/verifones-new-payware-mobile-enterprise-for-tablets-looks-a-lit/:
VeriFone přidala nová vráska na jeho neustálý boj pro mobilní platby nadvládu včera, s oznámením payware Mobile Enterprise pro tablets - periferní, které umožní maloobchodníkům zpracování transakcí přímo z libovolného břidlice. Podobně jako firmy payware Mobile systému, VeriFone Nejnovější produkt zahrnuje čtečka magnetických karet a doprovodné aplikace, která se může obrátit každý iPad nebo Android tablet na handheld checkout jednotky. Zaměřeno na velké podniky, nové zařízení také podporuje ověřování PIN platebních karet a NFC plateb, které je činí kompatibilní s Google Wallet , i když to pravděpodobně nebude vidět rozšířené vydání do roku 2012. Možná více zajímavé je to, co tento krok by mohl znamenat pro firmu je notoricky vytápěné soupeření s náměstím. Výslovným zaměřením větší prodejci, VeriFone Zdá se, že rozlišení se od malých firem zaměřených na náměstí, a to navzdory skutečnosti, že jeho nový produkt vypadá jako jeden z výtvorů Jack Dorsey je - nebo, jak někteří ředitelé by jim říkají " stírání zařízení . "

VeriFone nové payware Mobile Enterprise pro tablets vypadá trochu náměstí původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 11:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat