čtvrtek 30. června 2011

HTC Eternity uniklé: 1,5 GHz procesor, 4,7 palcový displej, přední VGA kameru

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/htc-eternity-leaked-1-5ghz-4-7-inch-display-front-facing-came/:
Jak svět běží krátký na snarky telefonu titulů (a ve skutečnosti, začne používat několik drahokamů na víc než jedné příležitosti ), jsme vlevo přehlédnout přezdívku tady a zaměřuje se na to, co je důležité: že displej. Ve skutečnosti, 4,7 palcový WVGA super LCD zde uvedené skutečnosti se zdá, že na prodloužení na věčnost, a je-li HTC Uvnitř je únik z pánve, mohli bychom se dívat na svět je další WP7 superphone. Je bruited, že tenhle chlapík bude doprava s jedním jádrem procesoru 1,5 GHz, 8 megapixelový fotoaparát (autofokus, dvojitý LED blesk), 720p videa režimu, přední čelí 1,3 megapixelovým fotoaparátem, 16 GB skladování, podporu DLNA, Bluetooth, WiFi , GPS a 1650 mAh baterii. To je docela překvapující seznam funkcí, a důvtipný Windows Phone následovníci budou uznávat, že Mango update bude skutečně nutné, aby předtím, než front-čelí střelce se stane užitečným. Netřeba dodávat, že budeme držet ucho k zemi více, jak náležitosti, jako je cena a uvolnění doposud uniká nám.

HTC Eternity uniklé: 1,5 GHz procesor, 4,7 palcový displej, přední VGA kameru původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 09:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink everythingWM | zdroj HTC Uvnitř | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat