čtvrtek 30. června 2011

Amazon vypnout Kalifornie poboček na nových prodejních daňových předpisů

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/g261OQeSPSc/amazon-to-shut-down-calif-affiliates-over-new-sales-tax-law.ars:

Je-li to pokračovat se svou současnou cestu, Amazon affiliate program nakonec zanikne v USA. Pozdní Středa, Kalifornie se připojil k rostoucímu seznamu států, se snaží vybírat daň z obratu z on-line prodejci, jako je Amazon ve snaze pomoci v blízkosti státní obrovský rozpočtový deficit. Amazon, v typické módě, se agresivně vytlačuje, jeho varování se sídlem v Kalifornii poboček, které budou mít své zdroje příjmů přerušil k 30. září, pokud zákon nakonec byl přijat.

Kalifornie je nový zákon, který podepsal guvernér Jerry Brown ve středu, vyžaduje, aby on-line prodejci vybírat daň z obratu, i když nemají žádné fyzické přítomnosti ve státě. Jak to funguje, když federální zákon říká, že mají mít cihel a malty obchod se kvalifikovat? Stejně jako mnoho jiných států, než je v Kalifornii počítá Amazon poboček, kteří bydlí v Kalifornii jako "fyzické přítomnosti." Takže, když Joe Blow provozuje osobní blog s affiliate odkazy na Amazon produkty (víte, aby se pár babek na boku), on je skutečně "prodává" Amazon produktů a vydělávat peníze z nich prostřednictvím svého domova v Kalifornii.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat